Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Μαντούδι 21 Μαρτίου 12 μ.μ. - Συλλαλητήριο κατά του λιθάνθρακα

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!!!
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ καλούν όλους τους φίλους από την περιοχή Χαλκίδας και Νότιας Εύβοιας που μπορούν να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο κατά του λιθάνθρακα στο Μαντούδι την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 12 μ.μ. να στείλλουν e-mail στην διεύθυνση energoipolitesevias@gmail.com ώστε να οργανώσουμε την μετάβασή μας στο Μαντούδι καλύτερα και πιο οργανωμένα. Το θέμα αφορά όλους τους πολίτες της Εύβοιας και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα είναι εκεί.

Σας κοινοποιούμε επίσης την πρόσκληση της επιτροπής αγώνα για το συλλαλητήριο της Παρασκευής.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΗΡΕΩΣ
ΕΔΡΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙ
Ταχ.Δ/νση: Αγ. Ιωάννου Θεολόγου
Τ.Κ. 34 004 Μαντούδι, 13/ 03 / 2008
Αριθμ. Πρωτ. : 1898




ΠΡΟΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΤΗΛ.: 2227 3 50200
FAX: 2227 0 23440

e-mail: dkireos@otenet.gr
ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΟΧΙ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ

Αγαπητοί φίλοι

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ, που απαρτίζεται από το Δήμο Κηρέως και όλους τους φορείς του Δήμου διοργανώνουμε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 στις 12:00 το μεσημέρι.

Στόχος όλων μας είναι χιλιάδες πολίτες από το Δήμο Κηρέως και όλη την Εύβοια να κατακλύσουν την πλατεία Μαντουδίου και να διαδηλώσουν την αντίδρασή τους στο λιθάνθρακα και την υποβάθμιση.

Ό λιθάνθρακας είναι πρόβλημα όλης της Εύβοιας, όλης της χώρας. Η Ελλάδας και οι περιοχές μας «στιγματίζονται» από αυτή τη ρυπογόνο δραστηριότητα. Ακυρώνονται στην πράξη οποιαδήποτε σχέδια για τουρισμό υψηλής ποιότητας, ενώ στους όμορους Δήμους καταστρέφονται εκτός από τον τουρισμό, η γεωργία, η κτηνοτροφία και οι υπόλοιποι παραγωγικοί κλάδοι. Το πλήγμα θα είναι σοβαρό για τη χώρα, για όλες τις περιοχές μας, για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Για το λόγο αυτό σας ζητώ να παραβρεθείτε στο Συλλαλητήριο και να ενεργοποιήσετε τους πολίτες των περιοχών σας και μαζικά να δώσουν βροντερό παρών στο Συλλαλητήριο.

Στις 21 Μαρτίου ολόκληρη η Εύβοια και η Ελλάδα στέλνει ηχηρό μήνυμα από την πλατεία Μαντουδίου: ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΟΧΙ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ.
Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΡΕΩΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΝΩΤΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: