Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Προκλητική «επίσκεψη» Αθανασόπουλου στο Αλιβέρι

Οι άνθρωποι που προωθούν τις μονάδες λιθάνθρακα στη χώρα μας, χωρίς να υπολογίζουν κανένα, χωρίς αιδώ για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, αξιοποιώντας και την περίεργη σιγή του Δήμου Αλιβερίου, επισκέπτονται αύριο Πέμπτη το Αλιβέρι για να «συζητήσουν» με τους τοπικούς φορείς για τη μονάδα λιθάνθρακα με την ευκαρία της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων εκ μέρους όλων των φορέων της περιοχής, σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε τον κ. Αθανασόπουλο ανεπιθύμητο και κάλεσε όλους τους πολίτες της περιοχής Αλιβερίου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επίσκεψη αυτή με συγκέντρωση έξω από το χώρο του λιγνυτορυχείου Αλιβερίου και με επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.
Θεωρώντας ότι η υπόθεση κατά του λιθάνθρακα αφορά κάθε πολίτη οπουδήποτε και αν κατοικεί, καλούμε όλους τους πολίτες της Εύβοιας που θέλουν και μπορούν να συμπαρασταθούν, να παραβρεθούν στην συγκέντρωση στο παλιό λιγνιτορυχείο στις 10 το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουνίου.


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: